Vesti

Slika
01. Januar 2024

Srecna Nova Godina


🎄 Dragi naši cijeneni putnici, prijatelji i poznanici, poslovni partneri, nadamo se da ste Vi i Vaši najbliži dobro i da Vas naša poruka dočekuje u dobrom zdravlju, želimo Vam srećne novogodišnje praznike, da proslavite u zdravlju, sreći i veselju.
📍Najbolja reklama je zadovoljni putnik, zato se trudimo da prepoznamo Vaše zelje i da se na svakom našem putovanju osjećate kao kod kuce. Tako smo odlucili u Novoj godini da nagradimo naše najvjernije putnike koji su u 2023. godini putovali dosta puta, a Vaše nagrade ce Vam preneti naši vredni soferi kada budete putovali
🚍 I hvala Vam na ukazanom povjerenju u prosloj godini, i sto ste prepoznali naš kvalitet koji vidimo zbog ogromnog povecanja broja putnika u prošloj godini koja je jako uspjesna za nas, ali to ne bi bilo moguće bez Vas, tako se nadamo nastavku saradnje i u Novoj Godinu, jer spremamo Vam dosta novina u vremenu koje dolazi ispred nas. ❤️❤️❤️

Slika
13. Decembar 2023

Nova Veb Stranica Sada Omogućava Online Rezervaciju Autobusa!


Uzbudljive vesti stižu iz Boro Bus kompanije! S ponosom objavljujemo da smo lansirali potpuno novu veb stranicu koja će unaprediti vaše iskustvo putovanja. Ali to nije sve - sada vam omogućavamo brzu i jednostavnu online rezervaciju autobusa iz udobnosti vašeg doma!


Slika
07. Mart 2022

Boro Bus Dvostruko Podiže Meru Luksuza: Stigli Novi Setra i Mercedes Autobusi!


Uzbudljive vesti stižu iz Boro Bus kompanije! Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo proširili našu flotu sa dva nova autobusa vrhunskog kvaliteta - Setra i Mercedes! Ova dva luksuzna autobusa predstavljaju simbol naše posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva putovanja za sve naše putnike.


Slika
23.April 2022

Boro Bus podiže standarde udobnosti naših putnika!


Sada možete uživati u besplatnom Wi-Fi-ju tokom vožnje, toploj kafi i osvježavajućim pićima. Pobrinuli smo se za veći razmak između sjedišta, a uz utičnice od 220W ostanite povezani tokom cijelog putovanja. Posebne pogodnosti čekaju naše najmlađe putnike - djeca do 3 godine putuju besplatno, dok ona od 3 do 10 godina ostvaruju 50% popusta na kartu. Spremni smo za vaše udobno putovanje!


Informacije

Boro Bus - Vaša Idealna Vožnja!

S Boro Busom, nudimo vam:

  • Klimatizovane autobuse za udobno putovanje u svim vremenskim uslovima.
  • Kafa za dodatnu energiju tokom vožnje.
  • Direktne vožnje bez potrebe za presijedanjem.
  • Prostrana sjedala za opuštanje tokom putovanja.

Putujte s Boro Busom i uživajte u udobnom i bezbrižnom iskustvu!