O Nama

Firma "Boro" d.o.o. ima dugu i uspješnu povijest. Naša priča započinje 1986. godine u predivnom Salzburgu, Austrija, gdje smo osnovani s ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga prijevoza putnika. Kako je vrijeme prolazilo, firma je rasla, a s njom i naša flota vlastitih autobusa, kao i broj posvećenih zaposlenika.

Nakon nekoliko godina, donijeli smo odluku o preseljenju sjedišta tvrtke u idilično selo Cvrtkovce kod Doboja, gdje smo pronašli idealne uvjete za daljnji razvoj našeg poslovanja. Danas s veseljem obuhvaćamo različite djelatnosti, uključujući prijevoz putnika, niskogradnju i ugostiteljske usluge.

Naša predanost kvaliteti i sigurnosti ostaje nepromijenjena, a naša ponuda se proširila kako bismo bolje zadovoljili potrebe naših klijenata. Otvorili smo Grill-Imbiss & Cafe-Bar u Salzburgu, koji nije samo ugodno mjesto za sve putnike, već i autobusni terminal za naša vozila. Time smo stvorili potpuno iskustvo putovanja koje se proteže izvan samih autobusa.

Hvala što ste dio naše priče i dopustite nam da vas odvedemo na putovanje koje spaja sigurnost, udobnost i gastronomske užitke. Vaša podrška i vjernost su temelj našeg uspjeha!

Informacije

Boro Bus - Vaša Idealna Vožnja!

S Boro Busom, nudimo vam:

  • Klimatizovane autobuse za udobno putovanje u svim vremenskim uslovima.
  • Kafa za dodatnu energiju tokom vožnje.
  • Direktne vožnje bez potrebe za presijedanjem.
  • Prostrana sjedala za opuštanje tokom putovanja.

Putujte s Boro Busom i uživajte u udobnom i bezbrižnom iskustvu!