Usluge

Boro d.o.o. vas partner u autobuskom prevozu putnika, niskogradnji i ugostiteljskih usluga.

MI MOŽEMO SVE

Naša redovna autobuska linija na relaciji Salzburg Banja Luka Doboj i nazad saobraća tri puta sedmično a mi se trudimo da vam putovanje budo ugodno i da bez problema i sa najvećim mogućim komforom stignete na željeni cilj.
Naš Imbiss u Salzburgu će vam pružiti najbolje usluge i vrlo ukusno spremljena jela iz domaće kuhinje. Ukoliko organizujete neko slavlje do 55 gostiju mi vam možemo ponuditi našu salu za proslave i kompletnu poslugu.
Niskogradnja je dio firme koji pruža usluge koje vam omogućavaju ravnanje terena, otkope raznih materijala ali i održavanje puteva kao i predpripreme za gradnju i asvaltiranje puteva.

  • Mi brinemo za vašu sigurnost i udobnost
  • Radujemo se svakoj vašoj posjeti u našem Imbissu
  • Svaka usluga sa naše strane mora biti maksimalna
  • Povjerenje, poštenje i pristupačne cijene

Prevoz putnika

Nastojimo da putovanje učinimo što pristupačnijim, prijatnijim i bezbjednijim proširujući kapacitete, teritorijalnu pokrivenost i funkcionalnost mreže putničkih linija.


Procitaj vise

UGOSTITELJSKE USLUGE

U našem objektu koji radi od ponedjeljka do četvrtka od 08:00 - 22:00 a petkom, subotom i nedjeljom od 08:00 - 24:00 bicete u svako doba posluzeni sa svježim i ukusnim jelima i hladnim i toplim pićima iz naše ponude.

Procitaj vise

NISKOGRADNJA

Već skoro 20 godina vrlo uspješno poslujemo zahvaljujući poslovnoj politici koja se bazira na poštovanju svih ugovorenih obaveza, kvalitetnom izvođenju radova, iznalaženju kvalitetnih, stručnih i brzih rješenja u nepredviđenim situacijama.

Procitaj vise

Facebook