Usluge

Boro d.o.o. vas partner u autobuskom prevozu putnika, niskogradnji i ugostiteljskih usluga.

MI MOŽEMO SVE

Naša redovna autobuska linija na relaciji Salzburg Banja Luka Doboj i nazad saobraća tri puta sedmično a mi se trudimo da vam putovanje budo ugodno i da bez problema i sa najvećim mogućim komforom stignete na željeni cilj.
Naš Imbiss u Salzburgu je zbog novonastale situacije sa Korona virusom trenutno van funkcije odnosno privremeno ne radi. Ukoliko i kada dodje do promjena, odnosno ponovnog rada vi ćete naravno biti obaviješteni. Do tada vas molimo za strpljenje..
Niskogradnja je dio firme koji pruža usluge koje vam omogućavaju ravnanje terena, otkope raznih materijala ali i održavanje puteva kao i predpripreme za gradnju i asvaltiranje puteva.

  • Mi brinemo za vašu sigurnost i udobnost
  • Svaka usluga sa naše strane mora biti maksimalna
  • Povjerenje, poštenje i pristupačne cijene

Prevoz putnika

Nastojimo da putovanje učinimo što pristupačnijim, prijatnijim i bezbjednijim proširujući kapacitete, teritorijalnu pokrivenost i funkcionalnost mreže putničkih linija.


Procitaj vise

UGOSTITELJSKE USLUGE

Objekat je trenutno van funkcije zbog trenutne situacije sa Korona virusom a o promjenama ćete naravno na vrijeme da budete obaviješteni. Hvala vam na razumijevanju.

Procitaj vise

NISKOGRADNJA

Već skoro 20 godina vrlo uspješno poslujemo zahvaljujući poslovnoj politici koja se bazira na poštovanju svih ugovorenih obaveza, kvalitetnom izvođenju radova, iznalaženju kvalitetnih, stručnih i brzih rješenja u nepredviđenim situacijama.

Procitaj vise

Facebook